עוגת הגבינה האלגנטית של סוזיק
עוגת הגבינה האלגנטית של סוזיק היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קליפת לימון, קמח, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית, חזיר קל ואלגנטי, ו ברוקולי אלגנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, חמאה, 1/4 כוס סוכר, וקמח יחד בקערה; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים את הקרום עד השחמה קלה, כ 8 דקות; לאפשר להתקרר במחבת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת עם 1 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון, מיץ לימון, ותמצית וניל עד משולב היטב. הכה את הביצים וחלמון ביצה, אחד בכל פעם, עד המילוי הוא ללא גושים; לקפל בעדינות את הקצפת.
אופים בתנור 450 מעלות במשך 12 דקות, ולאחר מכן להפחית את חום התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
אופים עד סט, על 1 1/2 שעות.
הסר את עוגת הגבינה בעדינות ובזהירות מהתנור, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר בעוד עדיין במחבת; לקרר לילה. שחרר את המחבת בעדינות להסיר לחתוך ולהגיש את עוגת הגבינה.