עוגת הגבינה האלגנטית של סוזיק היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קליפת לימון, קמח, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית, חזיר קל ואלגנטי, ו ברוקולי אלגנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, חמאה, 1/4 כוס סוכר, וקמח יחד בקערה; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים את הקרום עד השחמה קלה, כ 8 דקות; לאפשר להתקרר במחבת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת עם 1 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון, מיץ לימון, ותמצית וניל עד משולב היטב. הכה את הביצים וחלמון ביצה, אחד בכל פעם, עד המילוי הוא ללא גושים; לקפל בעדינות את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים בתנור 450 מעלות במשך 12 דקות, ולאחר מכן להפחית את חום התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים עד סט, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את עוגת הגבינה בעדינות ובזהירות מהתנור, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר בעוד עדיין במחבת; לקרר לילה. שחרר את המחבת בעדינות להסיר לחתוך ולהגיש את עוגת הגבינה.