עוגת המשי הצרפתית של אמנדה
אם יש לכם ציפוי מוקצף, שוקולד, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו עוגת משי צרפתית.
הוראות
יש מוכן קרום עוגה אפוי לחלוטין.מקציפים סוכר וחמאה במשך 10 עד 15 דקות באמצעות מצורף whisk של מערבל לעמוד. המטרה היא לעשות את זה פחות מגורען. גם לאחר 15 דקות, שלי היה עדיין מעט מגורען, אבל זה החליק החוצה לאחר הוספת הביצים.מקציפים את השוקולד והוניל, ואז מוסיפים שניים מהביצים ומכים עוד 5 דקות.
הוסף עוד שתי ביצים והכה במשך 5 דקות.
יוצקים לתוך קרום עוגה מקורר. צ ' יל 2 שעות או עד המשרד. לפני ההגשה, למעלה עם קצפת וקצת שוקולד מגורד.