קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השוקולד של ארל

עוגת השוקולד של ארל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת השוקולד של ארל. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 11 מעריצים. אם יש לך אפוי 9 אינץ ' קרום, וניל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חדשה ומשופרת, עוגת שוקולד-ארל גריי, ו כמהין שוקולד ארל גריי.

הוראות

1
לטאטא את החלמונים יחד בקערה ולהגדיר ליד התנור. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, אבקת קקאו, קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף חלמונים ביצה מוכה וקצת חלב, ערבוב עד חלקה. להפוך את החום בינוני לטאטא בחלב הנותרים ומים. המשך לטאטא עד בועות תערובת מתעבה (זה לקח לי כ 8 דקות מאז שהתחלתי עם מרכיבים קרים).כאשר בועות תערובת, להמשיך לטאטא עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה אפוי במהירות להפוך את מרנג. אתה רוצה להפיץ את הקצפת על מילוי העוגה בזמן שזה hot.In קערה של מערבל לעמוד( או קערה ערבוב רגיל), להכות את החלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות רכות להתחיל להיווצר. לאט לאט להכות בסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מורחים מרנג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים ב 350 מעלות F במשך 10 דקות או עד מרנג הוא השחמה יפה.מגניב בטמפרטורת החדר במשך כשעה ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר במשך כמה שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®