עוגת טאקו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת טאקו קלה וצוות קאבוט Fit, עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), ו סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף את טורטיות ומבשלים, מרפרף כמה פעמים, עד הזהב, על 3 דקות לכל אצווה.
הסר עם מלקחיים ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת קאיין ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הבשר ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, לשבור את הבשר, עד השחמה, על 4 דקות. מערבבים את העגבניות, צ ' ילי ותירס. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות. מתבלים במלח במידת הצורך.
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה.סדר חצי טורטיות בחלק התחתון של צלחת פאי 9 עד 10 אינץ'. למעלה עם חצי מתערובת הבשר, ואז חצי מהגבינה. חזור עם טורטיות שנותרו, בשר וגבינה. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות. אם תרצה, להסיר לסכל ולצלות במשך כמה דקות כדי לחמם את הגבינה.