עוגת טופי בר קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טופי בר קפה. והוא מספק כ 15 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 204 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת קפה טופי, עוגת קפה טופי שוקולד, ו עוגת קפה אגוז טופי מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לרסק טופי ברים לחתיכות קטנות ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, סוכר חום וחמאה; לערבב על מהירות נמוכה עם מערבל חשמלי עד מתפורר.
הסר 1/2 כוס תערובת פירור ולהניח בצד לשמש ציפוי.
מוסיפים חלב, אבקת אפייה, וניל, ביצה, ו 1/2 כוס של ברים טופי כתוש; להכות במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. הגדל מהירות בינונית, והכה למשך 1 דקה.
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת 9x13 אינץ'.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה קטנה, מערבבים אגוזים, הנותרים קצוצים טופי ברים, ושמור 1/2 כוס תערובת פירור.
מפזרים תערובת שווה על הבלילה במחבת.
אופים במשך 30 דקות, או עד שזה נעשה בדיקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה. הפוך על 2 1/2 שעות לפני ההגשה, או מוקדם ביום.