עוגת יוגורט אוכמניות
עוגת יוגורט אוכמניות פאונד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לכם טעם מייפל, ביצים, יוגורט וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: יוגורט יווני אוכמניות לימון קילו עוגה, Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, ו עוגת יוגורט מייפל פאונד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור מחורץ 10 אינץ ' (כגון Bundt®).
מערבבים תערובת עוגה וסוכר חום יחד בקערה; מוסיפים יוגורט, רסק תפוחים, מים, שמן צמחי, ביצים, טעם מייפל וקינמון. הכה במהירות נמוכה עם מערבל יד חשמלי עד מעורבב. לגרד קערה והכה במהירות בינונית במשך 4 דקות יותר.
מטילים אוכמניות עם מספיק קינמון כדי לאבק באופן שווה כל גרגר בקערה. מקפלים אוכמניות לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 55 עד 60 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים.