תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קילו שוקולד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת קקאו מעובד הולנדי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, ו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 10 גביע bundt פאן
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
2
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות F. חמאה וקמח מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
תנור
3
לנפות את הקמח, קקאו, ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לטאטא את הביצים, חלמונים, וניל, ואבקת אספרסו יחד בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
וניל
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
במערבל כבד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה, במהירות בינונית במשך 1 דקה, או עד חלקה. בהדרגה לשפוך את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, עד החמאה מתחילה להאיר, כ 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי והכה, על בינוני גבוה, עד אור ורך, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
6
התאם את מהירות המערבל להגדרה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
מוסיפים 1/2 של תערובת הקמח ומערבבים עד נספגים לחלוטין לפני הוספת השאר. לגרד את הצדדים של המיקסר ואז להכות על בינוני גבוה במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
התאם שוב למהירות נמוכה והוסף חצי מתערובת הביצה, לערבב עד מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
9
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ומכים עד כמעט מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
10
הסר את הקערה מן המיקסר, ולקפל את השוקולד ביד. תיזהר לא לערבב את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
11
כפית את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
12
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
13
לקרר את העוגה במחבת, על מדף במשך 10 דקות. סובב את העוגה מחוץ למחבת, וקריר בצד ימין למעלה על מתלה. אם לא משרת באותו יום, לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר. זיגוג ממש לפני ההגשה. עוגה יכולה להיות קפואה במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
14
עבור זיגוג: לשים את כל החומרים במיקרוגל בטוח קערה או כוס מדידה זכוכית. להמיס ב 50 אחוז כוח במיקרוגל עד רך, על 1 דקה. מערבבים, ולהמשיך חום עד נמס לחלוטין, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מיקרוגל
קערה
15
הסר מהמיקרוגל והקציף עד בשילוב מלא, חלק ומבריק. בעוד חם, לשפוך זיגוג על עוגה מקוררת ולא להתפשט.