עוגת לימון פטל
מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 818 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ג'לטין לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל, ו עוגת פטל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
עבור לימון קרד, בסיר כבד, להכות ביצים וסוכר. מערבבים במיץ לימון, חמאה וקליפת לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומגיע ל -16
מגניב במשך 10 דקות. מכסים ומקררים במשך 1-1 / 2 שעות או עד מעובה.
בקערה קטנה, להמיס ג ' לטין במים רותחים; להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, קרם לנצח חמאה, שמן 1-1 / 2 כוסות סוכר עד מעורבב, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בתערובת ג ' לטין, מיץ לימון, קליפת לימון ותמציות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים לשלושה משומן ומשוריין 9-ב. מחבתות אפייה עגולות.
אופים במשך 20-25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
בקערה בטוחה למיקרוגל, לשלב להתרכז לימונדה וסוכר שנותר. מיקרוגל, חשוף, על גבוה במשך 2 דקות או עד הסוכר הוא מומס, ערבוב מדי פעם. נקב חורים בעוגות חמות במזלג; יוצקים תערובת לימונדה על עוגות. מגניב 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
לקבלת ציפוי, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחמאה עד רכות.
מוסיפים סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון ווניל; לנצח עד מעורבב.
כדי להרכיב, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; להפיץ עם 6 כפות ריבת פטל. חוזר. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים על 1/2 כוס לימון curd מעל העוגה (שמור הנותרים curd לשימוש אחר).
מורחים ציפוי על פני הצדדים של עוגה צינור גבול פגז לאורך הקצוות העליון והתחתון.
מקשטים עם פטל אם תרצה. צ ' יל 1 שעה.