עוגת לימון רסס של לינדה
עוגת הלימונים של לינדה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר של קונדיטור, ביצים ללא טווח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימון רסס של לינדה, עוגת טפטוף לימון, ו עוגת טפטוף לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת כיכר שאינו מקל 9 אינץ'.
בקערת ערבוב בינונית, שמנת החמאה והסוכר יחד עם כף עץ (או להשתמש במערבל חשמלי). בהדרגה להכות את הביצים ומערבבים עד אור ורך. מערבבים את גרידת לימון, קמח, ואבקת אפייה, ומערבבים היטב.
מוסיפים 2 כפות של מיץ לימון ומערבבים היטב שוב. ואז להכות בחלב.
יוצקים את הבלילה עוגה באופן שווה לתוך מחבת כיכר מוכן ואופים במשך 45 דקות.
בינתיים, מערבבים את מיץ הלימון שנותר ואת הסוכר של קונדיטור יחד בקערה קטנה כדי להפוך זיגוג.
כאשר הוא מוכן, לקחת את העוגה מהתנור להתקרר במחבת במשך 5 דקות. ואז להפוך אותו על צלחת. לנקב את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד דק. כפית את זיגוג לימון בזהירות ובאופן שווה על העוגה עד שכל זה נספג. מוכן לאכול.
Reprinted with permission from FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 by Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ. צילום: מרי מקרטני.