עוגת מולסה עם ציפוי גבינת שמנת לימון
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי ביצה, אבקת סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת שכבות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מניחים חלב חמאה ו-5 המרכיבים הבאים (חלב חמאה דרך ביצה) בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חלב חמאה, ערבוב רק עד בשילוב.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת עם מרית מתכת צרה; להסיר מחבת. לקלף את נייר שעווה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, במקום אבקת סוכר, קליפת לימון, גבינת שמנת בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים את הזיגוג מעל העוגה.