עוגת מחנק תפוזים
עוגת מחנק תפוזים עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 583 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך אגוזי פקאן, פירורי קרקר גרהם, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוגת מחנק תפוזים, עוגת מחנק תפוזים, ו עוגת מחנק תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (מחבתות כהות או לא דביקות אינן מומלצות). תחתית גריז רק של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. ישבנים קו של מחבתות עם נייר שעווה, ואז שומן וקמח כל המחבתות.
בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר, סוכר חום, פקאן, קינמון וחמאה.
מפזרים תערובת 1 כוס פקאן באופן שווה לתוך החלק התחתון של כל מחבת; לחץ בעדינות.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, קליפת תפוז, תערובת מיץ תפוזים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
יוצקים באופן שווה למחבתות.
אופים 8 אינץ ' סיבובים 34 עד 41 דקות, 9 אינץ סיבובים 30 עד 37 דקות, או עד toothpick מוכנס במרכז יוצא נקי וחולצות עשירות זהב חום. מגניב מחבתות 15 דקות. בזהירות להפעיל סכין חדה סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה קירור, הצבת תערובת פירור בצד למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד מעורבב היטב.
מניחים שכבה 1, פירור בצד למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם ציפוי כוס 1 כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
הוסף שכבה שנייה, פירור בצד למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מקשטים עם פרוסות תפוז. כדי לשרת, לחתוך עוגה עם סכין משונן. חנות מכוסה במקרר.