קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלך

עוגת מלך
עוגת המלך יכולה להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 706 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, סגול, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוגת הלילה השנים עשר או עוגת מלך (Galette Des Rois), ו עוגת קורולבסקי רוסית (עוגת המלך) (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגה, יוצקים את החלב החם לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את הסוכר מגורען, שמרים, כף גדושה של הקמח, ערבוב עד הן את הסוכר ואת השמרים מומסים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
ברגע בועות התפתחו על פני השטח של החלב וזה מתחיל קצף, לטאטא את החמאה, ביצים, וניל, גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את שאר הקמח, הקינמון והאגוז מוסקט ומקפלים את המרכיבים היבשים לתוך החומרים הרטובים עם מרית גומי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לאחר הבצק מגיע יחד, מתרחק מן הצדדים של הקערה, לעצב אותו לתוך כדור גדול. ללוש את הבצק על משטח מקומח עד שהוא חלק וגמיש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שים את הבצק בחזרה לקערה, לכסות בניילון נצמד, ולהניח בצד במקום ללא טיוטה כדי לתת לו הוכחה, או לעלות, במשך 1 1/2 שעות או עד שהבצק הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים את התנור ל-375 ° F. לאחר שהבצק עלה, חובטים בו ומחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מגלגלים כל פיסת בצק בין כפות הידיים לרצועה ארוכה, מה שהופך 3 חבלים באורך שווה. צמה 3 חבלים אחד סביב השני ולאחר מכן ליצור את כיכר קלוע לתוך מעגל, צובט מסתיים יחד כדי לאטום. בעדינות להניח את הבצק קלוע על גיליון עוגיות nonstick ולתת לו לעלות עד שהוא מכפיל בגודל, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
ברגע שהוא מוכפל בגודל, מניחים את גיליון העוגיות בתנור ואופים עד הצמה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר את העוגה מהתנור, מניחים על מתלה תיל, ומאפשרים להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
לקבלת הדובדבן, בעוד העוגה הוא קירור, לטאטא יחד אבקת סוכר, חלב מרוכז, ומיץ לימון בקערה עד הדובדבן הוא חלק מאוד להפיץ. אם הזיגוג הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר חלב מרוכז; אם זה מגע רופף מדי, להוסיף קצת יותר אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
לאחר העוגה התקררה, להפיץ את הדובדבן על החלק העליון של העוגה ומפזרים סגול, ירוק, סוכרים דקורטיביים זהב בעוד הדובדבן הוא עדיין רטוב. הכנס את התינוק fève או פלסטיק לתוך החלק התחתון של העוגה, באמצעות מרית, להחליק את העוגה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing