קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון חסינת תקלות

עוגת מרנג לימון חסינת תקלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון הוכחה. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, חלבוני ביצה, קרום עוגה אפוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפוחי אדמה מסולסלים חסיני תקלות, {Fool Proof} עוגות Spanakopita שמנת, ו עוגות וניל אדומות, לבנות וכחולות עם Crea-proof Fool (מתכונים דומים).

הוראות

1
להרכיב את כל החומרים - במיוחד מרנג ingredients.In מחבת רוטב 2 עד 3 ליטר שעדיין לא מוגדרת על חום, מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר עם 6 כפות עמילן תירס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא במים קרים 1/2 כוס, גרידת לימון, ומיץ לימון, מיזוג ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את החמאה ומקציפים ב 1 1/2 כוסות מים רותחים.הגדר מחבת מעל חום בינוני או בינוני גבוה (השתמשתי בינוני כי הסיר היה על מבער גדול יותר וזה היה מתכת) ומערבבים עם מגרדת מרית הוכחה חום גמיש עד שחין תערובת, על 7 דקות (שלי מבושל בכ -5, אבל אני נותן לו ללכת 7). להפחית את החום בינוני (או נמוך, במקרה שלי) ומערבבים מילוי 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה במהירות לעשות meringue.In קערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף whisk להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מאוד קצף. המשך להכות במהירות גבוהה ובהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר קורנפלור, 1 כף בכל פעם. ואז להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מרנג בכפית על מילוי פאי חם. עם מרית, מערבולת מרנג כדי לכסות את המילוי לחלוטין, נוגע שולי קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים בתנור מעלות 325 עד מרנג הוא השחמה, כ 25 דקות. הגדר עוגה על המדף עד מגניב, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים מיד או לאחסן בכיסוי עוגה במקרר.