קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג פירות קפוא

עוגת מרנג פירות קפוא
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת מרנג פירות קפוא, עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
צייר 3 (14-על-ידי 3 אינץ') מלבנים, על 3/4 אינץ ' זה מזה, על קלף. הפעל נייר מעל (מלבנים יהיו גלויים) ולשים אותו על תבנית אפייה גדולה בחמאה קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח בסוכר, 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן להגדיל את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 4 דקות עם מערבל עומד או 8 עד 10 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברת מרנג שקית מאפה מצויד קצה 1/3 אינץ ' ולמלא מלבנים לחלוטין. בעדינות חלקה צמרות, ואז אופים באמצע התנור עד מוצק וחיוור מאוד זהב, 45 עד 60 דקות. שקופית שכבות מרנג (על קלף) על מתלה גדול. מגניב לחלוטין, ואז בזהירות לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
ממיסים חמאה עם קורנפלור, עיסת פסיפלורה, וסוכר 3/4 כוס בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא יחד ביצה שלמה וחלמונים בקערה גדולה עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת חמאה בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברת תערובת לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן, עד עבה מספיק כדי להחזיק סימן של ויסקי הבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מעבירים מיד קורט לקערת מתכת הממוקמת בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים 2 כוסות קצפת לתוך קרד בעדינות אך ביסודיות כדי ליצור מוס (למילוי וזיגוג).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מעבירים 3/4 כוס קצפת לקערה קטנה ושמורה, מקורר, עבור שכבת שמנת. מקפלים 1/2 כוס מוס לתוך הנותרים קצפת, ולאחר מכן להעביר שקית מאפה ניקה מצויד קצה 1/8 אינץ ושמורה, מקורר, עבור זיגוג דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
סדר 1 שכבת מרנג, צד שטוח למטה, על מגש להפיץ באופן שווה עם 3/4 כוס מוס. מכסים בשכבת מרנג אחרת וממרחים באופן שווה עם קצפת שמורה. מכסים בשכבת המרנג שנותרה, בצד שטוח למעלה, ומפיצים את המוס שנותר באופן שווה מעל וצדדים של עוגה, מחליקים עם מרית עוגה. ציפוי צינור דקורטיבי על גבי עוגה, ואז להקפיא, חשוף, עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
בערך 1 שעה לפני ההגשה, לשים עוגה במקרר כדי לרכך מעט.
1
* העוגה יכולה להיות קפואה עד 2 ימים. לאחר העוגה הוא מוצק, לכסות עם פלסטיק לעטוף; להסיר פלסטיק לעטוף לפני ריכוך במקרר.* זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות