עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת סירופ לימון עם פירות יער קרם לימון קרם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את קרם פרש, קמח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויטים עם קרם לימון, פירות יער ושמנת, פירות יער אפויים עם קרם לימון וקוקוס עם קצפת תוצרת בית, ו כריכי וופל לימון עם קרם לימון ופירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה מיקרוגל בטוח.
מניחים קערה במיקרוגל ומבשלים גבוה עד שהחמאה נמסה, מטאטא כל דקה, כ -3 דקות.
הסר מהמיקרוגל; מגניב 5 דקות. מקציפים ביצים בקערה קטנה כדי להתמזג.
מקציפים חצי מתערובת החמאה לביצים. החזר תערובת לאותה קערה גדולה.
מניחים במיקרוגל ומבשלים על גבוה עד קורט הוא מעובה מעט אבל לא רותח, לטאטא כל דקה, על 4 דקות (curd ימשיך להתעבות כאשר מקורר).
מעביר קרד לקערה בינונית. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 יום ועד 1 שבוע.
מערבבים סוכר ומיץ לימון בקערה קטנה.
מקציפים עד שהסוכר מתמוסס.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8x8x2 אינץ תבנית אפיית מתכת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים סוכר וקליפות לימון ומכים עד רכות. לנצח ביצה 1, ואז חצי קמח; לחזור.
מעביר את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות.
מניחים מחבת עם עוגה על מתלה. באמצעות שיפוד עץ דק, לתקוע חורים בכל רחבי העליון של העוגה. סירופ כפית על עוגה בכמה תוספות, המאפשר סירופ להיספג בכל פעם. עוגה מגניבה לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
להקציף קרם fraîche ו 1/2 כוס לימון curd בקערה קטנה כדי להתמזג. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
חותכים עוגה לריבועים. למעלה עם לימון קרם fraîche; פירות יער כפית לצד.