עוגת ספל אפרסק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספל אפרסק. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא שמנת, סוכר, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוגת אפרסק מיושנת, "עוגת ספל השוקולד", ו עוגת ספל שוקולד דקה אחת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה להקציף יחד 2 כפות מים עם עמילן תירס. בסיר קטן מעל חום בינוני שמורות מיץ אפרסק, תערובת קורנפלור, סוכר חום ומלח. ברגע שהרוטב מתעבה, כ -5 דקות, מערבבים את האפרסקים הקצוצים.
בקערה מקוררת ערבוב קצפת שמנת כבדה עם סוכר ממתקים עד פסגות רכות טופס. השתמש 1 כוס עבור פשטידות ספל, ולהזמין את השאר עבור מתכון קוקטייל קרמל.
להתחיל להרכיב פשטידות אפרסק על ידי בספלי זכוכית ברורה.
מניחים שכבה של קרקרים בתחתית, ואז כפית גדולה של מילוי פאי אפרסק.
מפזרים שכבה נוספת של קרקרים. למעלה עם כף של גלידת וניל, ואז עוד שכבה של קרקרים, ואחריה מנה של קצפת.