עוגת עגבניות כרישה דורשת 58 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 466 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, כרישה, לקישוט: עלי פטרוזיליה שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת העגבניות של סנדי, כרישה עגבניות, ו פריטטה עגבניות וכרישה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
Fit piecrust לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
אופים ב 450 במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור, ולתת מגניב 5 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
חותכים עגבניות לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מניחים עגבניות על מתלה תיל מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כתום M&m מעט אפייה
7
מפזרים עגבניות במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
בואו לעמוד 20 דקות. להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
להסיר ולהשליך שורש קצה העליון ירוק כהה של כרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
חותכים חצי לאורכו, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול. פרוסה דקה כרישה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים כרישה, ומטגנים 3 עד 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כרישה שכבה על החלק התחתון של קרום מוכן. למעלה עם פרוסות עגבניות, ומפזרים פלפל. מערבבים יחד גבינה, מיונז וביצה בקערה בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ