קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג חמאת בוטנים שוקולד

עוגת פודינג חמאת בוטנים שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, חמאת בוטנים פודינג שוקולד, ו פודינג חמאת בוטנים ושוקולד.

הוראות

1
לטאטא יחד את הסוכר מגורען, חלמונים ביצה, קורנפלור, מלח ו 1/3 כוס חלב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחממים את חלב 2/3 כוסות הנותרים בסיר גדול על חום בינוני עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת הביצה לתוך הסיר עם החלב שנותר. מביאים לרתיחה, מטאטא כל הזמן, ומבשלים, ממשיכים לטאטא, עד שהתערובת מתעבה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום וקצף בחמאת הבוטנים עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
העברה לקערה ולתת להתקרר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים אותו כך שהוא מגיע לקצוות של קרום העוגה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הסוכר של שמנת ממתקים בקערת ערבוב גדולה עם מערבל יד עד פסגות בינוניות/נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מערבל ידמערבל יד
8
כדי להרכיב, מעל העוגה עם קצפת ומקשטים עם בוטנים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קצפתקצפת
בוטניםבוטנים