קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג שוקולד מריר עם קרם פרש ציפוי

עוגת פודינג שוקולד מריר עם קרם פרש ציפוי
עוגת פודינג שוקולד מריר עם ציפוי קרם Fraîche עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 442 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו, פירורי עוגיות וופל שוקולד כוס, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, נגיסות פודינג טופי דביקות עם קרם פרש, ו פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 177°. מערבבים פירורי עוגיות וסוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה (לא שפה) של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר וכבר לא נראה לח, הקשה בעדינות עם גב של מזלג אם פחזניות קרום, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר את הקרום מהתנור, ואז מפזרים שוקולד קצוץ על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
בואו לעמוד עד שוקולד מרכך, 1 עד 2 דקות. באמצעות מרית אופסט או מרית גומי קטנה, להפיץ שוקולד על הצדדים התחתון ומעלה של הקרום כדי לכסות. הצינה קרום עד ערכות שוקולד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
להקציף סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח להתמזג בסיר בינוני כבד. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס חלב, לטאטא עד צורות להדביק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
להקציף בחלב שנותר, ולאחר מכן 1/4 כוס שמנת. באמצעות כף עץ שטוחה בתחתית או מרית חסינת חום, מערבבים תערובת כל הזמן על חום בינוני, גירוד תחתית וצדדים של מחבת עד פודינג מתעבה ומתחיל לבעבע בקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
הסר מהחום; מערבבים ברום ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
דבש הדריםדבש הדרים
5
יוצקים פודינג חם לקרום ומתפשטים באופן שווה. מגניב 1 שעה בטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד, צוננים בין לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche, קצפת, סוכר, ווניל בקערה בינונית רק עד פסגות נוקשות טופס ותערובת הוא עבה מספיק כדי להפיץ (לא overbeat או תערובת עשוי להתערבב).
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קרם פרשקרם פרש
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מורחים ציפוי דקורטיבי על גבי עוגה, מסתחרר כדי ליצור פסגות, אם תרצה בכך. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 6 שעות קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים שבבי שוקולד דקורטיבי על גבי עוגה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
4
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.
5
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.