עוגת פלפל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני קינוח, כך לתת ד ר.עוגת פלפל לנסות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 320 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש בוטנים קלויים יבשים, מרשמלו, אבקת קקאו ותמצית ונילן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת פלפל ד ' ר: עוגת דובדבן עם גישה, עוגת פלפל, ו עוגת פלפל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית עוגה אחת בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח והסוכר הלבן.
בסיר לשלב את ד ר פלפל, קקאו, 1 כוס חמאה או מרגרינה, מביאים לרתיחה.
יוצקים תערובת חמאה מומסת על הקמח ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הביצים הטרופות, הסודה לשתייה, הווניל, החמאה והמרשמלו המיניאטורי ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות.
מוציאים מהתנור ומורחים ציפוי חמאת בוטנים על עוגה חמה.
מניחים עוגה חלבית מתחת לצלייה, כ -4 סנטימטרים ממקור החום. לצלות רק כמה שניות, או עד ציפוי מתחיל בועה. לא לחרוך.
תן לעוגה להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
להכנת תוספת חמאת בוטנים: קרם יחד את 6 כפות החמאה הנותרות, הסוכר החום וחמאת הבוטנים.
מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
מערבבים פנימה את האגוזים.
מורחים ציפוי על עוגה חמה עדיין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "