קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פלפל

עוגת פלפל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני קינוח, כך לתת ד ר.עוגת פלפל לנסות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 320 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש בוטנים קלויים יבשים, מרשמלו, אבקת קקאו ותמצית ונילן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת פלפל ד ' ר: עוגת דובדבן עם גישה, עוגת פלפל, ו עוגת פלפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית עוגה אחת בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד את הקמח והסוכר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
בסיר לשלב את ד ר פלפל, קקאו, 1 כוס חמאה או מרגרינה, מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ד ד " ר פפר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים תערובת חמאה מומסת על הקמח ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הביצים הטרופות, הסודה לשתייה, הווניל, החמאה והמרשמלו המיניאטורי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוקליקריץ תפוח ירוק
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים מהתנור ומורחים ציפוי חמאת בוטנים על עוגה חמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים עוגה חלבית מתחת לצלייה, כ -4 סנטימטרים ממקור החום. לצלות רק כמה שניות, או עד ציפוי מתחיל בועה. לא לחרוך.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
תן לעוגה להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
10
להכנת תוספת חמאת בוטנים: קרם יחד את 6 כפות החמאה הנותרות, הסוכר החום וחמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
12
מערבבים פנימה את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
13
מורחים ציפוי על עוגה חמה עדיין.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "