קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש

עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש
פקאן וטארט שוקולד עם ויסקי קצפת קרם Fraîche דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי פקאן, בורבון, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש, עוגת חמוציות עם קרם פרש קצפת, ו עוגת אגוזי לוז Frangipane עם משמשים וקרם פרש קצפת ברכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
רול החוצה pâte Sucrée דיסק על משטח flouredwork קל עגול 1/8 " - עבה, dustingwith קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
להעביר את הקרום למחבת טארט; לחץ על תחתית עד הצדדים של פאן. לקצץ בצק סומק עם מזחלת של מחבת. צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
פרוש אגוזי פקאן קצוצים בשכבה אחתסדין אפייה וטוסט, סטירינגונסה או פעמיים, עד שחום קל אנדרומטי, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מניחים חמאה בחום overmedium מחבת קטן. לגרד זרעים vanillabean; להוסיף שעועית. מבשלים, מתערבלים מחבת כמה פעמים, עד שחמאה מתבשלת ומריחה מטורפת, בערך 5 דקות. להשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להקציף סוכר, שתי סירופים תירס, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
להקציף בחמאה חומה חמה, ואז ביצים; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מורחים choppecans בשכבה זוגית על טארטשל מוכן. לפזר שוקולד על פני.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים פקאנפלבים במעגלים קונצנטריים מעל choppedpecans ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
10
יוצקים מילוי slowlyand באופן שווה על אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
11
אופים טארט עד מילוי מוגדר רק במרכז, 45-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
להעביר טארט מתלה תיל; בואו להתקרר לפחות 30 דקות. האם קדימה: טארט canbe עשה 8 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
בואו נעמוד על מערכת החדרים.
14
Beat cream, crème fraîche, and bourbonuntil soft peaks form. האם קדימה: Bourbonwhipped crème fraîche יכול להתבצע 4 hoursahead. כיסוי; צמרמורת. Rewhisk לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
15
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
חתוך את הטארט לחתיכות.
17
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת crème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש