עוגת פרוסות אוכמניות
עוגת פרוסות אוכמניות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 218 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, תפוחים, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת אוכמניות-תפוח עץ, רוטב חמוציות סלאב פאי, ו עוגת לוח תפוחים.
הוראות
לעצב את הבצק: קו 12 על ידי 17 אינץ 'גיליון אפייה מעוטר עם פיסת נייר קלף 12-x 22 אינץ', מקמט את הנייר לאורך הקצוות התחתונים ומאפשר נייר עודף לתלות על הקצוות של גיליון האפייה. קמח קל סיכה מתגלגל ומשטח העבודה שלך לגלגל את הבצק לתוך מלבן גדול מספיק כדי בשורה לחלוטין את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה. לחץ על הבצק על הקלף ולחץ על הקצוות לאורך הקירות. צנן את הבצק בצורת על הסדין במשך שעה אחת.
הפוך את הקרמבל: בקערה גדולה, לשלב את שיבולת השועל, קמח, סוכר חום, ומלח וקצף לשלב.
תוסיף את החמאה הקרה. השתמש באצבעות שלך כדי לשפשף את החומרים יבשים לתוך החמאה עד שהוא משולב היטב. צנן את הקרמבל לפחות שעה לפני השימוש.
להרכיב את העוגה: להתאים מתלה תנור נמוך עמדה באמצע ולחמם מראש תנור 218°.
חותכים את התפוחים המקולפים לשניים במורד הציר (מלמעלה למטה).
מניחים את הצד השטוח של התפוחים על קרש החיתוך וחותכים את התפוחים לחתיכות עבות 1/4 אינץ'. בקערה קטנה, להקציף יחד סוכר וקינמון.
מפזרים בערך חצי מתערובת הסוכר על החלק התחתון את קליפת העוגה הצוננת, בצורת.
מפזרים חצי (כ 3 אונקיות) של חמוציות טריות על הקרקעית, ואז בערך לקצוץ את החמוציות הנותרות, רק מספיק כדי לנקב כל אחד. לארוז את פרוסות התפוח לתוך הקליפה אז הם נחים על הצדדים השטוחים שלהם. לזרוק את החמוציות הקצוצות עם הסוכר, ואז מפזרים חמוציות ואת שאר הסוכר באופן שווה מעל. לשבור את הקרמבל הצונן לחתיכות קטנות ומפזרים מעל.
אופים את העוגה ב 218° במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב, לכסות את המילוי באופן רופף עם נייר, ולהפוך את החום עד375.
אופים עד המילוי מבעבע במרכז ואת הקרום ואת הקרום הם חום זהוב, 50 עד 55 דקות יותר. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת לפני ההגשה.