עוגת פרנץ ' טוסט מצופה תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בטעם תות פרנץ ' טוסט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך סוכר, לחם, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: גבינת שמנת לחם מטוגן עם ציפוי תות, Streusel עקף פרנץ ' טוסט בספל, ו עוגת גבינה ללא אופים עם עקף תות.
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מורחים על 1 כף גבינת שמנת על 12 פרוסות לחם. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו ליצור 12 כריכים.
מניחים כריכים בתבנית אפייה כדי לכסות את תחתית המנה.
בקערה בינונית, לנצח ביצים. הכה בחלב, 1/4 כוס סוכר, מלח וקינמון עד מעורבב היטב.
יוצקים על לחם בתבנית אפייה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. הפוך פרוסות לחם מעל. כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
קוצצים 1 כוס התותים. (לקרר פירות יער שנותרו. בקערה לא מתכת, מערבבים בעדינות תותים קצוצים, 1/2 כוס סוכר ואמרטו עד מעורב. כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
כאשר מוכן לאפות, לחמם תנור עד 204°. לחשוף צלחת אפייה; לטפטף פרוסות לחם עם חמאה מומסת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, פרוס תותים הנותרים ולהוסיף תערובת תות צונן; לערבב קלות.
מגישים פרנץ ' טוסט עם ציפוי תות.