עוגת קוקוס ערפל
עוגת קוקוס ערפל היא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. אם יש לך פטל, סוכר מגורען, קוקוס של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוגת קוקוס ערפל, סיירה ערפל טבעי הדר קריר, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס תפוז מיסט ללא סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם לסכל ולרסס עם תרסיס אפייה או לשפשף עם חמאה.
מערבבים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח; סט aside.In קערת ערבוב, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החמאה עד שמנת ורך.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהוא מצופה בחמאה. עם כפית, מערבבים את הביצה עד שהוא מעורבב באופן מלא, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את חלב הקוקוס, ערבוב עד הוא פשוט מעורבב. עם המיקסר החשמלי, לנצח לרגע אחד.מערבבים ב 2/3 כוס הקוקוס.
יוצקים לתוך המחבת ואופים על המדף המרכזי במשך כ 30 דקות (אם אתה צריך להשתמש בזכוכית, זכור לאפות ב 325 ולהוסיף עוד 10 דקות בערך) או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין. פנה מהמחבת, לקלף רדיד ולפצל את העוגה דרך המרכז כדי לעשות שתי שכבות. שים שימורים בין השניים layers.In קערת ערבוב מתכת צוננת, להכות את הקרם עד פסגות רכות מתחילות להיווצר.
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים רק עד הפסגות נוקשות.
מפזרים קוקוס בכל רחבי העוגה או מפזרים רק קצת על גבי.
מקשטים עם יותר שימורים אם אתה רוצה.** השתמשתי בקמח שושן לבן ונזקקתי 1 1/3 מאז זה כוס מעט בהיר יותר עבור כוס