עוגת קראנץ' קמח תירס אגסים
עוגת קראנץ ' אגס-Cornmeal עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצה לבן, תמצית vanillan, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הפוך אגס קראנץ עוגת קפה עבור # TwelveLoaves, עוגת קפה אגס עם ציפוי ג'ינג'ר פקאן קראנץ, ו טארט תפוח-אגס עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך זנגביל) בקערה גדולה, וחותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
הסר תערובת קמח 3/4 כוס, ומניח בקערה קטנה. מערבבים בפקאנים; להגדיר תערובת פקאן בצד.
מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לתערובת הקמח הנותרת ומערבבים באגס.
שלב שמנת חמוצה, וניל, קליפת לימון, ביצה, ביצה לבן; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
יוצקים בלילת עוגה לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, העליון עם תערובת פקאן.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.