עוגת קרם קוקו-ננה
עוגת קוקו-ננה שמנת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, קוקוס, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם קוקו-ננה, פנקייק קוקו-ננה טבעוני, ו Oat ' nana Pucks (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד.
לטאטא בחלב וחלמון ביצה עד מעורבב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להרתיח, לטאטא כל הזמן, 16 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כוס קוקוס 1 כפית וניל.
מסדרים פרוסות בננה בתחתית מאפה אפוי; יוצקים פודינג על בננה.
לנצח חלבונים ביצה, קרם של טרטר, ו 1/8 מלח כפית במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות). מערבבים הנותרים 1/4 כפית וניל.
מורחים מרנג על מילוי חם, איטום לקצה של מאפה.
אופים ב 325 במשך 20 דקות או עד חום זהוב.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס קוקוס.