עוגת קרמל אגוז
עוגת קרמל אגוז מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 424 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אגוזי מלך, קרמל, תערובת עוגת שוקולד גרמנית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 15%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת אגוז תפוח קרמל, קרמל-אגוז עוגת בננה, ו עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל.
הוראות
הכן תערובת עוגה לפי הוראות החבילה.
יוצקים מחצית מהבלילה ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 18 דקות. בינתיים, בסיר גדול, שלבו את הקרמל, החמאה והחלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד להמסה.
מפזרים את אגוזי המלך והשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את יתרת הבלילה על צ ' יפס.
אופים 35-40 דקות יותר או עד שהעוגה מתייצבת ומתרחקת מדפנות התבנית. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת קרמל עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.