קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרפ עם גרנולה ושזיפים

עוגת קרפ עם גרנולה ושזיפים
מתאים ל-8 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 461 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת קצפת, חמאה, ריבת שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קרפ תה ירוק, עוגת קרפ דלעת, ו עוגת קרפ ארטיק.

הוראות

1
שלב את הגרנולה ו -1 כוס חלב בבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה כמעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את 1 1/2 כוסות החלב הנותרות, הקמח והחמאה המומסת; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מעבירים לקערה, מכסים ומניחים בצד 1 שעה. (ניתן לכסות ולקרר את הבלילה למשך הלילה; הביאו לטמפרטורת החדר לפני הבישול.)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים מחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית ומברישים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 1/4 כוס בלילה ומערבולת לציפוי תחתית התבנית. (אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו נתז חלב לפני בישול הקרפ הבא.) מבשלים את הקרפ עד להזהבה בתחתית, 1 עד 2 דקות. בזהירות להעיף ומבשלים עד להזהבה בצד השני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה, מברישים את התבנית בעוד חמאה ומתאימים את האש לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מרכיבים את העוגה: מניחים בצד 1/4 כוס גבינת שמנת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
8
מניחים קרפ על צלחת ומורחים עם מעט מגבינת השמנת שנותרה. (אם קשה למרוח את גבינת השמנת, מיקרוגל 15 עד 20 שניות.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
מפזרים מעט מהגרנולה. למעלה עם קרפ נוסף ומורחים עם מעט מהריבה. חזור עם קרפים הנותרים, לסירוגין שכבות של גבינת שמנת-גרנולה וריבה וכלה קרפ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
קרפיםקרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבהריבה
10
שלב בקערה קטנה את 1/4 כוס גבינת השמנת השמורה, השמנת הכבדה וכף 1 סוכר; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה ומעובה מעט. זורקים את השזיפים עם יתרת 1 כף הסוכר בקערה חסינת מיקרוגל; מיקרוגל 2 דקות. מעל את עוגת הקרפ בתערובת השמנת והשזיפים; מפזרים גרנולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
חותכים לטריזים.
12
צילום: פול סיריסלי