עוגת שוקולד אגוז
אם יש לך סוכר, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת אגוזים ושוקולד, עוגת שוקולד אגוז, ו עוגת שוקולד-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואולספייס. תניח בצד.
בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. מקציפים את החלמונים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב. מערבבים באגוזים.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.