עוגת שוקולד בוטנים
נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום: להגדיר מתלה תנור למרכז ולחמם מראש את התנור ל 218°.
מרדדים את קרום העוגה שלך למעגל 12 אינץ 'ולאחר מכן לחץ אותו לצלחת עוגה 9 אינץ'. חליל את הקצוות ואת המקום במקפיא במשך 15 דקות כדי להירגע.
הסר את קרום העוגה הצונן מהמקפיא ושפד את התחתית בנייר כסף או נייר קלף. ממלאים את אניה עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר את המשקולות ואת אניה ולאחר מכן לאפות במשך 5 עד 10 דקות יותר או עד החלק התחתון של העוגה מתחיל חום ערכות.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולהניח בצד להתקרר במשך 10 דקות.
מורחים שוקולד נמס בתחתית הקרום. להפריש בזמן שאתה מכין את שאר המילוי. הגדר תנור ל 177°.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להוסיף סירופ תירס, מולסה, סוכר חום, וניל.
מערבבים עד משולב היטב. בקערה קטנה, להקציף קלות יחד ביצה, חלמונים, וקינמון.
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת דבשה שטופה במהירות נמוכה בינונית עד רק בשילוב.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה מוכנה ואז מפזרים את החלק העליון עם בוטנים.
אופים במשך 40-50 דקות או עד שהמרכז מוגדר וכבר לא מתנדנד כאשר אתה בעדינות לנער אותו. אם הקצוות מתחילים לקבל השחמה מדי בעוד המרכז עדיין בישול אתה יכול לכסות אותם עם חתיכות קטנות של רדיד אלומיניום.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.