עוגת שוקולד דביקה
עוגת שוקולד דביקה היא קינוח שמגיש 24. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. 502 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש קמח, קרם כפול סיר, שוקולד לתוך תלתלים, וסוכר גלגלית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת כפית שוקולד דביקה, עוגת שוקולד דביקה ומנוונת, ו עוגת חמאה דביקה שוקולד.
הוראות
גריז בשורה התחתונה 24cm האביב טופס עוגה פח.
תנור חום 160c/מאוורר 140c / גז. ממיסים 120 גרם שוקולד בקערה. מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנצח חלמונים ביצה. בקערה, לנצח את החמאה וסוכר 100 גרם עד רך וקרם.
מערבבים בשוקולד המומס וחלמונים.
מקציפים את החלבונים כדי לחזק את הפסגות לאחר מכן להכות הנותרים 120 גרם סוכר בשלוש קבוצות ולהמשיך לטאטא עד נוקשה. מקציפים שליש מהקצפת לתוך תערובת השוקולד. לאחר מכן, לקפל בעדינות כפיות חלופיות של הקמח הנותרים מקצפת.
כף לתוך הפח, רמה ואופים 40-45 דקות עד העליון יוצר קרום קל. בדוק את המרכז עם שיפוד מתכת, זה צריך לצאת נקי.
הסר, מגניב 10 דקות, לפני היציאה של הפח. כאשר מקורר, לחתוך בחצי בזהירות כפי שהוא שביר, עם סכין משונן גדול.
כדי להפוך את המילוי: בקערה לנצח את הקרם הכפול עד מעובה, אבל לא נוקשה. ואז לערבב את frache crme ואת ההתלהבות.
מורחים חצי מהעוגה עם כל קרם מתובלן וכריך יחד עם החצי השני.
מניחים על מדף עם צלחת גדולה מתחת.
כדי להפוך את הדובדבן גנאש: לשבור את השוקולד למחבת ולהוסיף את הקרם הכפול. להמיס על החום הנמוך ביותר ומערבבים עד חלקה, ואז מגניב עד עקביות של עבה לשפוך שמנת.
תן לזיגוג עודף לרוץ על הצלחת ולכפות אותו בחזרה כדי למלא את כל הפערים.
מורחים את הדובדבן באופן שווה על החלק העליון ומסביב לצדדים באמצעות גב כף או סכין צבעים. בעוד הציפוי קובע מפזרים את השוקולד המגורד על גבי ומסביב לצדדים.
הפוך את תלתלים: תצטרך גוש גדול של שוקולד. ודא השוקולד הוא בטמפרטורת החדר חם והניח על משטח עבודה. גורדון השתמש בסכין חדה כדי להפוך את התלתלים, אבל קל יותר לצייר מקלף ירקות מסתובב במורד הצד של גוש עבה של שוקולד.
מניחים חותך טבעת גדול (כ 10 ס " מ) במרכז העוגה ולמלא עם תלתלים שוקולד. בזהירות להסיר את הטבעת ולתת את תלתלים מפל בעדינות החוצה.
מגישים בטמפרטורת החדר. אם מקורר לפני העוגה צריך להיות מותר לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.