עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 956 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, מלח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים רכבת עוגה עם ציפוי שוקולד חלב, עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים & ציפוי חמאת בוטנים שוקולד, ו בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן).
הוראות
קו גדול מסגרת אפייה sheetwith לסכל; מברשת עם שמן. להביא סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים להרתיח בסיר בינוני גשום מעל בינוני גבוהה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא עמוק, מחבת מתערבלת מדי פעם, על 10 דקות. מיד מערבבים אגוזים וכל שאר החומרים. לגרד את התערובת על גיליון מוכן; פרוש toabout 13x9 אינץ ' מלבן. מגניב לגמרי.קוצצים גס מספיק שביר למדיד1 כוס דק קוצצים מספיק כדי למדוד 1 / 2 כוס. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. אחסן במכלים אטומים נפרדים בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 350°f. spraytwo 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick.תחתיות מחבת קו עם נייר קלף.לנפות קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתיה, וללח לתוך קערה גדולה.
להקציף 2 כוסות מים, שמן, חומץ, ווניל בתערובת bowlto בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת מים todry מרכיבים, לטאטא עד הבלילה issmooth. מחלקים הבלילה בין preparedpans (scant 3 כוסות כל).
אופים עוגות עד tester מוכנס intocenter יוצא עם כמה פירורים stillattached, כ 28 דקות. עוגות מגניב inpans 15 דקות.
חותכים סביב עוגות שיעור על מדפים. לקלף קלף ולהתקרר.
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא קרם 5tablespoons רק כדי להתבשל בקטן over חום בינוני.
יוצקים קרם overchocolate; לטאטא עד נמס וחלק.
בואו לעמוד עד עבה מספיק כדי להפיץ, לטאטא מדי פעם, כ -30 דקות.
מקציפים אבקת סוכר, 1 1/2 כוסות צינהקרם, וחמאת בוטנים בקערה גדולה justuntil מעורבב.
להוסיף מסקרפונה; לנצח כפוררק עד מעובה (לא overbeat).
מניחים שכבת עוגה 1, צד שטוח למעלה, onplatter.
להפיץ שוקולד חלב מילוי evenlyover; מפזרים 1/2 כוס דק choppedpeanut שביר.
מורחים עם ציפוי כוס 1.למעלה עם שכבת עוגה שנייה, צד שטוח למטה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וגוף העוגה. כיסוי עם כיפת עוגה וchill 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
בואו לעמוד בחדר 2 שעות לפני המשך.
מפזרים 1 כוס קצוצה בגסות בריטל מעל העוגה ומגישים.
* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.