עוגת שוקולד חלב
עוגת שוקולד חלב דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך שוקולד חלב ממתקים, אבקת סוכר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. נסו עוגת שוקולד עם חלב-שוקולד קראנץ ' ורוטב קרמל, עוגת שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב קרמל, ו עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבלילה עוגה על פי הוראות החבילה.
יוצקים לתוך 3 משומן ו floured 8 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 325 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
Beat גבינת שמנת, אבקת סוכר, וסוכר מגורען במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא שמנת.
קוצצים 8 ממתקים דק. מקפלים תערובת גבינת שמנת וממתקים קצוצים לציפוי מוקצף.
מורחים ציפוי בין שכבות ועל גבי וצדדים של עוגה. קוצצים הנותרים 2 ממתקים.
מפזרים חצי מממתקים קצוצים על עוגה. העיתונות נותרת קצוצה ממתקים לאורך הקצה התחתון של העוגה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו דנקן היינס עוגת שוקולד שוויצרית
מערבבים וחטיפי שוקולד חלב הרשי עם שקדים.