עוגת שיבולת שועל V
עוגת שיבולת שועל V עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1309 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ציפורן טחון, מלח, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו לא לאפות s ' mores עוגה.
הוראות
שמנת יחד חמאה או מרגרינה וסוכר. מערבבים קינמון, ציפורן, ומלח. מערבבים בסירופ.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד מעורבב. מערבבים בשיבולת שועל.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כשעה, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.