והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. אם יש לך סוכר, חמאה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ, עוגת שכבות בצבעי מים הפתעה עם ציפוי קרם חמאה וניל, ו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס בתחתית וצדדים של שני מחבתות עוגה בקוטר 10 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם ספריי nonstick. תחתית קו עם כדורי נייר קלף; קלף ספריי. מחבתות אבק עם קמח, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב 2 תוספות, מכות עד היטב מעורבב בין תוספות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד קצף. עם ריצת מיקסר, להוסיף בהדרגה הנותרים 1/2 כוס סוכר. מקציפים תערובת ביצה לבן עד פסגות מבריק נוקשה טופס, על 3 דקות. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה 3 תוספות. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות; חלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 10 דקות. הפוך עוגות על מתלה; להסיר נייר קלף, להפוך עוגות, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
1
להביא סוכר 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת על 1 1/2 כוסות, על 5 דקות. מערבבים במי פרח כתום. צמרמורת עד קר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים אבקת סוכר 1 כוס בכל פעם, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
3
מוסיפים מים כתומים פרחים; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומים
4
מקום 1 כוס כתום-פרח חמאה בקערה בינונית; מערבבים במרמלדה כתומה. הגדר קרם חמאה ריבה בצד להשתמש כמילוי.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומה
ריבה
כתום
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
גוף לחתוך חצי תותים לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' פלחי. לקצץ צמרות עוגה כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
תותים
2
מניחים עוגה 1 על צלחת, בצד לחתוך למעלה.
3
מברשת 1/2 של סירופ כתום פרחים (כ 3/4 כוס) מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
כתום
סירופ
4
מקום scant 1/2 כוס כתום רגיל-פרח חמאה לתוך שקית בצק מצויד קצה 1/3 אינץ'. צינור 1/3 אינץ קו של קרם חמאה סביב קצה העוגה. קרם חמאה כף לתוך המרכז, מתפשט רק כדי קו. לחץ בעדינות תותים פרוסים, חצי פטל, וחצי אוכמניות לתוך מילוי, עוזב 1/2 אינץ גבול (צמרמורת הנותרים פירות יער לקישוט). למעלה עם השכבה השנייה; מברשת העליון עם סירופ הנותרים. כפור למעלה וצדדים עם הנותרים כתום רגיל פרח חמאה. צמרמורת לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תותים
אוכמניות
פטל
ריבה
פירות יער
כתום
סירופ
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
5
הסר עוגה מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה. גוף ולחתוך שאריות תותים לאורך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
תותים
6
מפזרים תותים פרוסים ופטל שנותר אוכמניות על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תותים
אוכמניות
פטל
7
* תמצית טעם; זמין באזור המשקאות או האפייה של כמה סופרמרקטים או בחנויות משקאות.