קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שקדים לימון ללא קמח

עוגת שקדים לימון ללא קמח
גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון שקדים ללא קמח, עוגת שקדים-דבש קמח עם לימון מסוכר, ו עוגת שקדים שוקולד ללא קמח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור, להכין מחבת: מחממים את התנור ל 177° (175 °C).  
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים סיבוב של נייר קלף על החלק התחתון של מחבת קפיץ 8 או 9 אינץ', משמנים אותו ואת הצדדים של המחבת עם חמאה או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
3
מקציפים חלמונים, גרידת לימון, 1/4 כוס סוכר: בקערה גדולה, להכות יחד עם כף עץ חלמונים, גרידת לימון, ו 1/4 כוס סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לטאטא קמח שקדים, אבקת אפייה, הל, להכות לתוך תערובת חלמון ביצה: בקערה נפרדת, לטאטא יחד את קמח השקדים, הל טחון, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת חלמון הביצה ומכים עד בשילוב טוב. התערובת צריכה להידמות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
מקציפים חלבונים כדי פסגות רכות: עם מיקסר חשמלי עם קערה נקייה מאוד מצורף מקציף נקי, להכות את החלבון ביצה, החל במהירות נמוכה בהדרגה להגדיל את המהירות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
כאשר הבועות מתחילות להיווצר, מוסיפים קמצוץ של מלח וכפית חומץ (הן המלח והן החומץ יסייעו לחלבוני הביצה המוכים לשמור על מבנה טוב יותר, כמו גם הסוכר בשלב הבא).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
כמו החלבונים ביצה להתחיל להגדיל את נפח, מפזרים את הנותרים 1/4 כוס סוכר, קצת בכל פעם, כפי שאתה ממשיך להכות את החלבונים ביצה. הכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מקפלים את חלבוני ביצה מוכים לתערובת שקדים: מערבבים שליש עד מחצית החלבונים ביצה מוכה לתערובת השקדים כדי לשחרר אותו ולהפוך אותו קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
10
לאחר מכן מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוקצפים הנותרים לתוך הבלילה, כף גדולה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
11
סקופ הבלילה למחבת, לאפות: בעדינות לגרוף את הבלילה למחבת springform מוכן ומניח בתנור.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
אופים ב 177° (175 °C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
הסר מהתנור ולתת מגניב. הפעל סכין חדה סביב קצה העוגה עוזר לו להפריד מהצד של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
שחרר את הצדדים מחבת springform, בעדינות להעביר את העוגה (על קלף) לצלחת המשרתים עוגה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
15
מפזרים קצת אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "