עוגת תבלין בונדט תפוחים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת תבלין בונדט תפוחים. תמורת 77 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 439 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . המתכון הזה משרת 12. גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לשתייה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תבלין תפוחים , עוגת תבלין תפוחי דלעת ועוגת בונדט תפוחים עם זיגוג מייפל .
הוראות
בקערה גדולה קרם חמאה, קיצור, סוכרים וקליפת לימון עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מערבבים את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט ומלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם רסק תפוחים, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הפקאנים והתפוח.
יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת 9 או 10 אינץ'. מחבת צינור מחורצים.
אופים בחום 350 במשך 55-60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
לזיגוג, בסיר כבד, ממיסים חמאה וסוכר חום על אש נמוכה. מערבבים פנימה שמנת. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; להרתיח במשך דקה 1.
מסירים מהאש; להקציף סוכר ווניל עד לקבלת תערובת חלקה, כדקה.
יוצקים על העוגה; מפזרים מיד אגוזי פקאן.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגת בונדט עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.