קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת תות מתוקה

עוגת תות מתוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תות מתוקה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. גשו לסופר וקנו עמילן טפיוקה, סוכר מגורען בערך, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: לחמניות מתוקות תות, עוגת תות מתוקה, ו לחמניות מתוקות תות.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תותים לרבעים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז לזרוק עם פירות יער עד חתיכות מצופים באופן שווה. אפשר תערובת לשבת במשך חמש דקות, ואז לשפוך לתוך קליפה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
עמילןעמילן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר את גיליון מגולגל של הבצק העליון מהמקרר וחותכים לרצועות 1/2 אינץ'. טווה תבנית סריג מעל החלק העליון של העוגה. Crimp הצדדים לקרר את העוגה במשך 15 עד 20 דקות. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהמקרר, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את העוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות, פונים באמצע הדרך, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 177° ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה