עוגת תפוחים מתובלת
עוגת תפוחים מתובלת עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת ציפוי, תבלין פשטידת דלעת, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מתובלת, עוגת תפוחים קלה, ו עוגת תפוחים עם שבבי קינמון.
הוראות
לרסס קלות צלחת סופלה 6 כוסות עם תרסיס בישול בטעם חמאה ולהניח בצד. הפוך טבעת רדיד עבה 1/2 אינץ ' עבור צלחת סופלה לשבת על ולמקם בתוך החלק התחתון של סיר איטי 5 ליטר.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, רסק תפוחים, ביצים, תבלין פשטידת דלעת, תמצית שקדים. באמצעות מקצב מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים של קערה ומכה במשך 1 דקה במהירות בינונית.
יוצקים לתוך צלחת סופלה ולהניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת אפייה, סוכר חום, אגוזי מלך, תערובת סיידר, וחמאה מומסת.
מפזרים מעל הבלילה עוגה. השתמש בסכין חמאה לחתוך עוגה וציפוי כמה פעמים כדי לסובב.
מניחים צלחת סופלה על גבי טבעת לסכל בבישול איטי.
מניחים 5 מגבות נייר מקופלות מעל קערת סיר איטית ומאובטחים עם מכסה. מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 4 עד 6 שעות או עד בודק יוצא נקי. אין להרים את המכסה כדי לבדוק את העוגה במשך 3 השעות הראשונות.
מגניב צלחת סופלה על מתלה חוט במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת חיתוך.