עוגת תפוחים עם שקדים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שקדים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו סלט קינואה עם תפוח, חומוס, שקדים קלויים & ויניגרט תפוחים, עוגת תפוחים נא עם קינמון ושקדים, ו ריבס תפוחים לשמר עם שקדים ומשמשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף תפוח; לבשל 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שלב 1/4 חמאה כוס, סוכר מגורען, גבינת שמנת, 1 כפית וניל, ותמצית שקדים בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב.