עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה
עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 378 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רום מתובל, סוכר ממתקים, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה, עוגת שוקולד תפוחי אדמה עם זיגוג תות עבור # BundtBakers, ו עוגת Bundt בורבון בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח. תניח את התערובת בצד. בקערת ערבוב גדולה נפרדת, מועך את הבטטה, ומשאיר רק מרקם בשרני קל.
לטאטא במים החמים, ואז הסוכר, ואז השמן ואחריו תמצית וניל. מערבבים את החומרים יבשים עד הומוגנית ואז לקפל בצימוקים ואגוזים. כפית הבלילה למחבת bundt מוכן.
אופים עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
תן לעוגה להתקרר בפח במשך 15 דקות ולהתהפך על מגש הגשה או דוכן עוגה.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני עם רום. משוך מהחום וקצף בסוכר ' קונדיטורים עד חלקה.
יוצקים את הזיגוג על העוגה מקורר. תחתוך ותגיש.