עוגת Shoofly
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Shoofly. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגת Shoofly, עוגת Shoofly, ו עוגת Shoofly (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, סוכר ומלח במעבד מזון.
מוסיפים כשליש מהחמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו קמח תירס.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הנותרים 3 פעמים, או עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
טפטוף ב 3 כפות מי קרח והחומץ ואת הדופק 3 או 4 פעמים, רק עד בשילוב (לא נותנים את הבצק לבוא יחד לכדור). צבטו את הבצק בין האצבעות; אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עד 2 כפות יותר מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, פועם. הפוך על גיליון פלסטיק לעטוף וללטף את הבצק לתוך דיסק; לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp את הקצוות עם האצבעות. מקררים את הקרום 1 שעה.
לטאטא את הקמח, סוכר חום וחמאה בקערה חסינת חום גדולה; להפריש 2/3 כוס התערובת לציפוי.
לטאטא את הביצה, מולסה וסודה לשתיה לתערובת הסוכר החום הנותרת, ולאחר מכן לטאטא 3/4 כוס מים רותחים עד חלקה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום הצונן.
מפזרים את תערובת הסוכר החום השמורה על גבי. בזהירות להעביר את צלחת העוגה לתבנית האפייה החמה ואופים 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב המילוי הוא מוצק, 40 עד 45 דקות יותר.
העברה למתלה כדי מגניב; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.