עוטפת חוות עוף חם
עטיפות חוות עוף חמות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם חלב חמאה, מים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT ראנץ עוף עוטפת, מנגל-עוטפת עוף בחווה, ו טורטיות עוף ברוטב צ'יפוטלה.
הוראות
שיטת עוף בגריל: לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול nonstick.
מוסיפים עוף, מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 12 עד 15 דקות, או עד חום בהיר ומיצים לרוץ ברור.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיף את האורז, לכסות ולהסיר טופס החום ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים ברוטב סלט.
שיטת עוף מטוגן: לטבול עוף לחמאה ולאחר מכן לגלגל אותם בתערובת הקמח. מטגנים במשך 3 דקות כל צד ב 350 מעלות f (175 מעלות C) מחבת עם 1 כוס שמן בו.
מערבבים את רצועות העוף המטוגן ואת פילאף האורז מבושל. מערבבים ברוטב סלט.
ממלאים כל טורטייה חמה בתערובת חסה, עוף ואורז ועגבניות. מקפלים בשני הצדדים של לעטוף. מחזיק בצדדים המקופלים לגלגל את לעטוף בחוזקה מלמטה למעלה, שמירה על החומרים ארוזים בחוזקה כמו שאתה הולך. חותכים כל לעטוף בחצי באלכסון לשרת.