קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס תפוחי אדמה פרמזן ושום

צ'יפס תפוחי אדמה פרמזן ושום
מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי פטרוזיליה, תפוחי אדמה אדומים, שמן בוטנים ופרמזן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יפס בטטה אפוי שום פרמזן, צ'יפס בטטה אפוי שום פרמזן, ו שום פרמזן כרוב צ'יפס.

הוראות

1
בטיגון עמוק מלא באמצע שמן בוטנים, מחממים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
שמן בישולשמן בישול
2
פורסים תפוחי אדמה בעזרת מנדולינה לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
3
בקערה מערבבים יחד את הגבינה, אבקת השום, הפטרוזיליה והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים כמות קטנה של תפוחי אדמה פרוסים בכל פעם לשמן. מטגנים עד שהם מזהיבים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
5
מסננים את הצ ' יפס על צלחת מרופדת במגבת נייר. לאחר הניקוז מוסיפים מיד את תערובת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר