צ'יפס תפוחי אדמה פרמזן ושום
מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי פטרוזיליה, תפוחי אדמה אדומים, שמן בוטנים ופרמזן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יפס בטטה אפוי שום פרמזן, צ'יפס בטטה אפוי שום פרמזן, ו שום פרמזן כרוב צ'יפס.
הוראות
בטיגון עמוק מלא באמצע שמן בוטנים, מחממים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס.
פורסים תפוחי אדמה בעזרת מנדולינה לרצועות דקות.
בקערה מערבבים יחד את הגבינה, אבקת השום, הפטרוזיליה והפלפל השחור.
מוסיפים כמות קטנה של תפוחי אדמה פרוסים בכל פעם לשמן. מטגנים עד שהם מזהיבים, כ -2 דקות.
מסננים את הצ ' יפס על צלחת מרופדת במגבת נייר. לאחר הניקוז מוסיפים מיד את תערובת הפרמזן.