עוף אכזרי
עוף אכזרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פטריות כפתור, שמן צמחי, חומץ מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: טארט מסטול מ ' מתוק ואכזרי, עוגיות סטירות ודגדוגים מ ' מתוק ואכזרי, ו הפוך למטה מחבת תירס עוגה מ ' מתוק & קסמים.
הוראות
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה.
מוסיפים חתיכות עוף, ומטגנים, ערבוב, עד השחמה.
יוצקים את החומץ, רוטב סויה, וסוכר; ערבוב להמיס סוכר. מתבלים בפתיתי פלפל אדום, אבקת שום, אבקת בצל וג ' ינג ' ר. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות. לטעום את הרוטב בשלב זה ולהתאים תיבול לפי הטעם. הרוטב צריך להיות מתוק מאוד. אם זה טארט מדי, להוסיף יותר סוכר; אם זה מתוק מדי, להוסיף יותר חומץ.
לאחר הרוטב לטעמך, להוסיף את הפטריות, אפונה, בצל ירוק. מבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך 5 דקות נוספות, עד הפטריות להתכווץ קצת. מערבבים יחד את קורנפלור ומים, ומערבבים אותו לתוך הרוטב. המשך להתבשל עד שהוא מגיע לעובי הרצוי.