עוף אפוי בחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף אפוי חמאה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 942 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, גבינת פרמזן, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכונים דומים: עוף בחמאה אפוי, עוף אפוי בחמאה, ו מתכון עוף אפוי בחמאה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מתאימים מגש גיליון עם מתלה חוט ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים יחד חלב חמאה, מיץ לימון, רוטב חריף, בצל, טימין, שום, מלח ופלפל לקערה גדולה.
מוסיפים עוף ומעיל בתערובת. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר במשך 3 שעות או למעלה 12 שעות.
מערבבים קורנפלקס, גבינת פרמזן ותימין יחד. מתבלים במלח ופלפל.
הסר עוף מן המרינדה, לתת את טפטוף עודף, לדלות דרך תערובת תירס פתית פרמזן, לחיצה כדי לעזור לו לדבוק.
מניחים על מגש גיליון מצויד תיל ואופים במשך 45 דקות עד זהב פריך.