המתכון עוף חמאה הודי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 862 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן סלט, ג'ינג'ר, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוף בחמאה הודית, עוף בחמאה הודית, ו עוף בחמאה הודית.
הוראות
1
במחבת 5-6 ליטר, לשלב בצל, ג ' ינג 'ר, צ' ילי, ושמן. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד בצל הוא השחמה קלות, 3 עד 5 דקות. מערבבים בגארם מסאלה. לגרד תערובת לתוך בלנדר; להוסיף רסק עגבניות מרק עוף. להסתחרר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גארם מסאלה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת, מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה עדינה על חום גבוה (התערובת נוטה להתזה). להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 3 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים רוטב לתוך קערה. לשטוף ומחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים עוף עם פלפל ומפזרים קלות עם מלח. הגדר מחבת מעל חום גבוה; להוסיף 1 חמאת כף ואת העוף. מערבבים עד העוף הוא כבר לא ורוד על פני השטח, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הרוטב ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
חותכים 3 כפות הנותרים חמאה לחתיכות ומערבבים לרוטב עד מומס.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות דוד & נדיה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 36 דולר לבקבוק.