עוף בחמאה הודית
המתכון עוף חמאה הודי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 862 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן סלט, ג'ינג'ר, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוף בחמאה הודית, עוף בחמאה הודית, ו עוף בחמאה הודית.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר, לשלב בצל, ג ' ינג 'ר, צ' ילי, ושמן. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד בצל הוא השחמה קלות, 3 עד 5 דקות. מערבבים בגארם מסאלה. לגרד תערובת לתוך בלנדר; להוסיף רסק עגבניות מרק עוף. להסתחרר עד חלקה מאוד.
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת, מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה עדינה על חום גבוה (התערובת נוטה להתזה). להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 3 כוסות, על 5 דקות.
יוצקים רוטב לתוך קערה. לשטוף ומחבת יבשה.
מערבבים עוף עם פלפל ומפזרים קלות עם מלח. הגדר מחבת מעל חום גבוה; להוסיף 1 חמאת כף ואת העוף. מערבבים עד העוף הוא כבר לא ורוד על פני השטח, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 3 עד 4 דקות.
חותכים 3 כפות הנותרים חמאה לחתיכות ומערבבים לרוטב עד מומס.
מוסיפים מלח לפי הטעם. לסחוט מיץ ליים על מנות.