קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

עוף בישול איטי Cacciatore

עוף בישול איטי Cacciatore
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי עוף Cacciatore. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 718 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שום, עוף חתוך, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו בישול איטי עוף Cacciatore, בישול איטי עוף Cacciatore, ו עוף בישול איטי Cacciatore (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוף מעיל עם קמח. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים עוף; מבשלים 15 עד 20 דקות או עד חום מכל הצדדים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
חותכים פלפל ובצל לרוחב במחצית; לחתוך כל מחצית לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
4
ב 3 1/2-ל 6-ליטר סיר איטי, מניחים חצי חתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
מערבבים פלפל, בצל ומרכיבים שנותרו מלבד גבינה; כפית חצי תערובת על עוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
בצלבצל
6
להוסיף עוף שנותר; העליון עם תערובת ירקות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
7
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 6 שעות או עד מיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר הוא לחתוך עד העצם (170f עבור שדיים; 82° עבור ירכיים ורגליים).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיץמיץ
עצםעצם
8
מגישים עם גבינה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.