תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי עוף Cacciatore. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 718 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שום, עוף חתוך, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו בישול איטי עוף Cacciatore, בישול איטי עוף Cacciatore, ו עוף בישול איטי Cacciatore (מתכונים דומים).
הוראות
1
עוף מעיל עם קמח. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים עוף; מבשלים 15 עד 20 דקות או עד חום מכל הצדדים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
3
חותכים פלפל ובצל לרוחב במחצית; לחתוך כל מחצית לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
4
ב 3 1/2-ל 6-ליטר סיר איטי, מניחים חצי חתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
5
מערבבים פלפל, בצל ומרכיבים שנותרו מלבד גבינה; כפית חצי תערובת על עוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עוף שלם
גבינה
בצל
6
להוסיף עוף שנותר; העליון עם תערובת ירקות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
7
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 6 שעות או עד מיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר הוא לחתוך עד העצם (170f עבור שדיים; 82° עבור ירכיים ורגליים).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מיץ
עצם
8
מגישים עם גבינה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.