עוף בלימון-ריבס
לימון-ריבס עוף נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 486 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, חצאי חזה עוף, ברנדי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ריבס-עוגת קרם לימון, עוגיות לימון ריבס, ו מאפינס לימון ריבס.
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפות קצוץ שאלוט ו 2 כוסות ריבס; sauté עד רך, על 5 דקות. מערבבים מיץ לימון 1 כפית קליפת לימון. מתבלים במלח ופלפל. מילוי ריבס מגניב.
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש נמוכה.
להוסיף 21/2 כוסות ריבס, 1/4 כוס שאלוט, וג ' ינג ' ר; sauté עד רך, על 10 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מוסיפים סוכר וברנדי; להרתיח 1 דקה.
להוסיף מרק, אניס כוכב, עלה דפנה. מבשלים על אש נמוכה עד התערובת מצטמצמת ל 2 כוסות, על 1 שעה. רוטב זן, השלכת מוצקים במסננת. מערבבים 1/3 כוס ריבס מלית לתוך רוטב. האם מראש מלית ורוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים כל אחד בנפרד ומקררים. לחמם רוטב לפני השימוש.
מחממים תנור ל 218°. באמצעות קצות אצבעות, להפריד את העור מבשר של חזה עוף, ויוצרים כיס.
מניחים על 2 כפות מלית ריבס בכיס.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף חזה עוף, צד העור למטה, למחבת; לבשל עד חום, על 7 דקות.
להעביר עוף, צד עור למטה, למחבת צלייה.
עוף צלוי 10 דקות; רסט עם מיצי פאן. צלוי עד מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
מעבירים עוף לצלחת, מפזרים 1 כפית קליפת לימון, ומגישים, עובר רוטב לצד.