עוף בלסמי עם עגבניות צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בלסמי עם עגבניות קלויות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 250 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סלט ויניגרט בלסמי spritzer, חצאי חזה עוף, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. נסו ניקוי אכילת עוף ועגבניות בלסמי קלוי, עוף פרמזן פריך עם עגבניות צלויות בלסמיות, ו סלט תרד עם עוף בלסמי, עגבניות קלויות ויוונית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; מניחים תערובת עגבניות על מחבת ג ' לי מצופה רדיד.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד עורות עגבניות להתפוצץ ולהתחיל להתקמט, ערבוב פעם אחת.
מעבירים עגבניות לקערה, מגרדים מיצים לקערה. מערבבים 1/4 כפית מלח לתוך תערובת עגבניות.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף עוף; לבשל 3 עד 4 דקות בכל צד.
מניחים עוף על צלחות בודדות; מעיל כל חצי שד עם 2 עד 3 תרסיסים של ספריצר בלסמי. עגבניות כפית באופן שווה על עוף.